Wat moet ik doen als ik meer rijd dan de inbegrepen kilometers of als ik de auto teruggeef met niet evenveel brandstof?

Het inbegrepen aantal kilometers hang af van de duur van je rit.

Ritten van 8 uur of korter hebben 40 km inbegrepen voor het eerste uur, en daarna 20 km per ieder bijkomend uur.

Ritten die langer dan 8 uur duren hebben 200 km inbegrepen, met een maximum van 1200 km. Meer informatie over inbegrepen kilometers vind je hier.

Bij het einde van de huur kan de prijs veranderen als je meer dan de inbegrepen kilometers hebt gereden, of als je auto teruggeeft met minder brandstof dan tijdens de check-in.

Je hebt 48 uur na check-outom een prijsverandering aan te vragen. Daarna moet je samen met de eigenaar tot een oplossing komen.

Hoe kan ik de prijs veranderen?

Als je een papieren contract gebruikt, ga dan naar onze website, Mijn verhuringen > de betreffende huur >""vraag een prijsverandering (brandstof)"", je kan dit tot maximaal 48 uur na de check-out doen.

  • Als je een mobiel contract gebruikt, let dan op dat de eigenaar op "bevestigen met een verandering" drukt als het contract is getekend.

  • Als je een huur via Getaround Connect reserveert, dan zullen de prijzen automatisch veranderen door de afstand en het brandstofniveau die gelezen worden door de Getaround Connect-box. Je krijgt dan een e-mail na de huur waarin staat dat de prijs is veranderd.

Als je minder dan de inbegrepen kilometers rijdt dan zal je geen geld terugkrijgen. De inbegrepen kilometers worden niet terugbetaald.

Was dit artikel nuttig?

Deze artikels kunnen je misschien ook verder helpen: