Drivy is nu Getaround

Een nieuw tijdperk voor autodelen

Samen zijn we het grootste autodeelplatform in de wereld. Van Europa tot in de VS zetten we ons samen in om mobiliteit over de hele wereld te verbeteren: minder stilstaande auto's, minder vervuiling. Meer delen. Meer vrijheid om je te verplaatsen.

De evolutie van het autodelen is begonnen.

Wereldwijd aanwezig

Meer dan 300 steden

Over heel Europa en de VS

Duizenden gedeelde auto’s in selfservice

Klaar om te openen via je smartphone

Meer dan 400 medewerkers

Geëngageerd om jou beter bij te staan

Vertrekken maar

Brussel of Boston? Madrid of Miami?
Kies maar.

Wat dit betekent voor de huurders

Binnenkort

Toegang tot meer auto's in meer steden, wereldwijd.

Nu

Je kan de app, die nu Getaround Europa heet, blijven gebruiken om auto's te reserveren en je ritten te organiseren

Veelgestelde vragen

Wat dit betekent voor de eigenaars

Binnenkort

Betere middelen, meer huurders, en een duurzamere onderneming.

Nu

Al je auto's op ons platform kunnen geboekt blijven worden. Je kan de app, die nu Getaround Europa heet, blijven gebruiken om je verhuringen en zoekertjes te beheren.

Veelgestelde vragen

De toekomst van autodelen begint hier.

Mogelijke vragen

Ja, maar je zal de app moeten updaten omdat hij nu Getaround EU heet. Je kan de app blijven gebruiken voor al je huidige en toekomstige ritten.
Nee. Je kan de Drivy-app (die nu Getaround EU heet) gebruiken om auto's in Europa te boeken. Als je graag een auto in de VS wil reserveren, dan moet je de Getaround US-app downloaden.
Nee. Onze prijzen worden door de eigenaars betaald en zullen even competitief zijn als ervoren. We hebben onlangs ook een functie gelanceerd waarmee je auto's per uur kan boeken.
Ons bedrijf zal blijven functioneren vanuit Europa en daarom de GDPR-wetgeving volledig naleven. We respecteren privacy en geheimhouding van de gegevens van onze huurders en streven ernaar om jouw persoonlijke gegevens veilig en betrouwbaar te houden.
Nee. Al je huidige en toekomstige ritten zullen omnium verzekerd blijven. Je kan dus zonder zorgen de leukste ritjes maken.
Ja. Je kan de app en de website in je eigen taal blijven raadplegen.
Nee, nog niet. Op dit moment kan je enkel auto's in Europa huren. Als je een auto wil reserveren in de VS, dan moet je de Getaround US-app downloaden.