Nieuwe naam, meer mogelijkheden! Meer weten
Rijd minder, fiets meer!
Deel je auto en ontvang 200min krediet op Billy

Drivy en Billy bike slaan de handen in elkaar om stedelingen te motiveren hun auto te delen wanneer ze hem niet gebruiken en zich te verplaatsen op een duurzamere manier. Tijdens de zomervakantie krijgen Brusselaars die hun auto delen op Drivy 200 minuten krediet op Billy Bike.

Hoe van het aanbod genieten?

1. Schrijf je auto in*

Na je inschrijving op Drivy geef je hetzelfde e-mailadres in op Billy Bike. Het is belangrijk dat je e-mailadres op Drivy hetzelfde is al op Billy.

2. Realiseer je eerste verhuring

Beheer je verhuringen gemakkelijk via de Drivy app.

3. Ontvang 200 minuten voor Billy Bike

Eens je eerste verhuring is afgelopen, krijg je een e-mail en ontvang je een van de volgende dagen 200 minuten op je account van Billy Bike.**

*Bekijk de lijst met aanvaarde voertuigen, de voorwaarden voor eigenaars en huurders op .https://www.drivy.be/terms.

**Deze actie is geldig voor personen met een geldig account op Billy Bike en voor nieuwe Drivy-eigenaars in Brussel die hun eerste verhuring voor 31/08/2019 afronden.

Drivy, een betrouwbare service:

Omnium verzekering

Je auto is tijdens de verhuringen volledig gedekt door onze omnium verzekering door onze partner Allianz. Onze verzekering neemt je persoonlijke verzekering over.

24/7 pechverhelping

Onze pechverhelping neemt het takelen van het voertuig bij panne voor zijn rekening, zorgt ervoor dat jij ook bij de dichtstbijzijnde garage geraakt.

Bereikbare klantendienst

Onze klantendienst is elke weekdag geopend van 10u tot 18u om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij alle stappen tijdens een verhuring.