Nieuwe naam, meer mogelijkheden! Meer weten

Huur auto's van particulieren in Doornik

Het is goedkoper, dichterbij en gemakkelijker.
een auto in Doornik vinden
Voer de begin- en einddatum en -tijd van de huur in
Meer dan 1.500 auto's te huur in België
Geen verborgen kosten
Alle huren zijn volledig verzekerd door

Huur een auto per uur of per dag

Vanaf 5€/u of 30€/d

Onder de te huren voertuigen in Doornik, vind je:

Haal je auto op bij:

Getaround in Europa

Meest gezochte steden

Onze gebruikers bevelen onze dienst sterk aan

4.6 /5
30.000 beoordelingen op De App Store
4 /5
13.000 beoordelingen op Google Play

Een auto huren is een voordelige manier om snel de beschikking te krijgen over een auto als je er zelf geen bezit. Een auto verhuren is voor autobezitters een eenvoudig manier om te besparen op de kosten van de auto. Getaround brengt deze vraag en aanbod bij elkaar op een veilige en betrouwbare manier. Registreer je nu gratis en boek direct een huurauto naar wens.

Goedkoop dagje uit in Doornik

Doornik is de gemeente met de meeste oppervlakte in België. Een auto kan nog wel eens nodig zijn om bijvoorbeeld grote inkopen te doen. Via Getaround kun je snel het type auto vinden die volledig voldoet aan je wensen. Je kunt voor elke onderneming een andere auto kiezen. Dat geeft veel vrijheid en flexibiliteit, wat je niet hebt als je zelf een auto bezit. Je kunt zelf ook je auto verhuren en zo besparen op de autokosten.

Efficiënt auto huren

Je vindt je auto via Getaround in je directe omgeving. De keuze is groot, of je nu een bestelwagen wenst, een automaat auto of een milieuvriendelijke elektrische auto. Autoverhuur van particulieren is hoe dan ook gunstig voor het milieu, want hoe meer auto's er worden gedeeld, hoe minder er bijkomen. Daarmee houden we België op z'n schoonst.

Vooraanstaand monumentenstad Doornik

Doornik is na Tongeren de op een na oudste stad in België en bestond al in de Romeinse tijd. Met de romaanse Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, de 13e eeuwse brug over de Schelde en het oudste belfort van België is Doornik een van de voornaamste monumentensteden van het land. Bezoek er de diverse musea, waaronder het archeologisch of folkloristisch museum. Het is een prachtige stad die zich perfect leent voor een stedentrip. Je raakt er niet snel uitgekeken en gelukkig kun je met het huren van een particuliere auto er steeds weer terug komen wanneer je maar wilt.