Huur auto's van particulieren in Barcelona

Geef een exacte plaats op: thuisadres, station, metrostation, vliegveld…
Voer de begin- en einddatum en -tijd van de huur in
Alle huren zijn volledig verzekerd door

Huur een auto per uur of per dag

Vanaf 5€/u of 30€/d

Beschikbaar in hetzelfde land

Getaround in Europa

Meest gezochte steden

Onze gebruikers bevelen onze dienst sterk aan

4.6 /5
30.000 beoordelingen op De App Store
4.4 /5
14.000 beoordelingen op Google Play

Huur auto

Citytrip naar Barcelona gepland?

Wie Barcelona zegt, denkt onmiddellijk aan voetbal, Gaudi en de Sagrada Família. Ideaal om deze parel in Spanje eens te ontdekken. Op een paar uurtjes vliegen ben je al in deze prachtige, culturele stad met tal van bezienswaardigheden. Wat is er dan nog gemakkelijker om bij aankomst op de luchthaven, onmiddellijk een huurauto ter beschikking te hebben om je gemakkelijk te verplaatsen.

Een auto huren hoeft niet zo moeilijk te zijn. Via autoverhuurplatform Getaround kan je gemakkelijk op voorhand al een auto huren die ter plekke zal klaarstaan. Gemakkelijker kan niet om te boeken via luchthaven Reus. Je kan je wagen onmiddellijk bij Barcelona El Prat, de luchthaven in Barcelona, ophalen en zo dadelijk aan je citytrip beginnen. Of ben je per trein, dan kan je bij aankomst in Barcelona Sants, ook direct vertrekken met je huurauto die je eenvoudig geboekt hebt via het platform.

Auto huren of auto verhuren?

  • Wil je als particulier je auto verhuren? Je auto verhuren aan andere particulieren kan eenvoudig via Getaround
  • Zo is het ook heel eenvoudig een auto te huren van een andere particulier via de website. Alles is geregistreerd en er zijn zeker geen verborgen kosten
  • Alle auto's worden verzekerd door een erkende maatschappij.

De bezienswaardigheden die je zeker niet mag en kan vergeten:

Rondcruisen in Barcelona met een cabrio. Het ideale moment om zeker deze bezienswaardigheden niet te vergeten. Wie Barcelona zegt, denkt onmiddellijk aan Gaudi en de Sagrada Família. Gaudi ligt immers begraven in deze imposante kerk. Het ontwerp is van de meester zelf en het duurt nog vele jaren voor ze definitief zal klaar zijn. De vooropgestelde datum is nu 2026. Het duurt zo lang omdat deze kerk wordt afgewerkt door middel van de giften die binnenstromen. Daarom wordt dit stukje geschiedenis ook de verzoeningskerk genoemd.

De Rambla is de bekendste boulevard van Spanje. Je kan kuieren langsheen ontelbare terrasjes en genieten van de Spaanse cultuur. De Rambla komt uit op de haven van Barcelona waar je lekker kan eten en genieten van de verse visvangst.